КОНТРОЛА РАДА УГОСТИТЕЉСКИХ ОБЈЕКАТА

Градска општина Стари град спровела је синоћ после 20 часова контролу одлуке о радном времену угоститељских објеката на територији општине током трајања ванредног стања. Како поједини нису поштовали одлуку, затеченим угоститељима су подељена обавештења о новој мери, а из Одељења за комуналне послове и комуналну инспекцију најављују да ће од вечерас инспектори спроводити и санкционисање власника угоститељских објеката који се не буду строго придржавали одлуке о радном времену.

Градска општина Стари град још једном апелује на становнике Старог града, али и све који на Старом граду привређују да се понашају у складу са инструкцијама и прописаним мерама, као и да се одговорно односе према својој породици, комшијама, пријатељима и целој заједници, јер је то једини начин да се минимализују негативне последице корона вируса.

Подсећамо, општина Стари град ангажовала је и волонтерски сервис, који угроженим Старограђанима обавља набавку животних намирница, лекова и хигијенских средстава. Број телефона за пријаве је 785-2-999, од 8 до 16 часова.