„КАО НЕКАД – ДА СЕ ВИ ПИТАТЕ“

“Као некад – ДА СЕ ВИ ПИТАТЕ” је акција која ће свим Старограђанима пружити прилику да директно учествују у решавању важних проблема у вашем крају.

– Циљ целокупног пројекта је да, након састанка и разговора са мојим суграђанима, они знају да ће првенствено они бити ти који ће одлучивати о пројектима који ће бити спровођени у њиховом крају. Јер, ипак станари најбоље знају решења проблема, као и који су недостаци у делу општине где станују, те зашто онда не бисмо чули и њихов глас – рекао је Марко Бастаћ, председник општине Стари град и истакао да је циљ акције оживљавање месних заједница и територијалног организовања Старограђана.

Желимо да ви будете генератор стварања вреднијег живота на Старом граду, а ми, општина, алат у вашим рукама.

– Постала је пракса да се око свих проблема пита само узак круг људи, да се одлуке доносе иза затворених врата, далеко од очију оних на чији живот те одлуке највише утичу. Управо јер сматрам да је страначки систем као такав одавно престао да функционише у корист народа, а имајући у виду да су нам Старограђани и њихов живот на овој општини важнији од било каквог интереса, са задовољством смем да кажем да се оправдано радујем првом сусрету са грађанима – рекао је Марко Бастаћ и додао да је уверен да ће и сами Старограђани препознати добру вољу и намеру целог пројекта.

Ако станујете на територији која је означена на мапи, позивамо вас на наш први састанак у сали Скупштине општине Стари град данас, 5. априла, у 18 сати, са жељом да чујемо ваш староградски план за боље данас и вредније сутра.

Заинтересовани грађани термин састанка у односу на адресу становања, као и додатне информације могу добити позивом општинском Контакт центру на број телефона 785-2-999.