ЈОШ ЈЕДНА ДОНАЦИЈА ВАЗДУХОПЛОВНОЈ АКАДЕМИЈИ

Општина Стари град упутила је Ваздухопловној академији донацију од 350 хиљада динара за набавку намештаја за учионице у којима ће се изводити настава у новим огледним профилима. У претходном периоду општина је за ову школу издвојила преко 30 милиона динара за грађевинске радове, поправку крова и санацију хидрантске мреже.

„За сва капитална улагања на реконструкцији и набавци опреме можемо да се захвалимо општини Стари град. У овој години смо почели са санацијом мокрих чворова, за шта је општина издвојила око 4,5 милиона динара, а овом донацијом од 350 хиљада динара купићемо намештај за кабинете у којима се изводи практична настава. Када је реч о ваздухопловству у њега је потребно много улагати. За добро преношење знања потребно је обезбедити и квалитетну практичну наставу, што такође много кошта“, истиче директор Ваздухопловне академије мр Горан Цвијовић.

На недавно одржаној свечаности поводом 84. рођендана Ваздухопловне академије, председници општине Стари град Мирјани Божидаревић уручена је златна плакета за значајан допринос у остваривању циљева ове школе и подизању њеног угледа.