ГОСТОВАЊЕ ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ СТАРИ ГРАД У ЈУТАРЊЕМ ПРОГРАМУ СТУДИЈА Б

Председник Градске општине Стари град Радослав Марјановић, гостовао је у јутарњем програму „Београде добро јутро“ на телевизији Студио Б и том приликом је упознао грађане са пројектима и плановима општине Стари град у наредном периоду.

Према речима председника Општине, у последњих неколико месеци радило се на финансијској консолидацији општине што ће свакако омогућити њено несметано функционисање као и на припреми значајних пројеката који ће се спроводити у наредном периоду.

„Када су у питању пројекти мисли се, пре свега, на програме намењене најстаријим и најмлађим суграђанима. Такође, покренућемо поново уређење улаза, кречење, замену поштанских сандучића, улазних врата и свега осталог што се у претходном периоду није радило у на општини Стари град“, рекао је Радослав Марјановић

Први човек Општине је истакао  да се успело у намери да се бољом прерасподелом трошкова и рационалним планирањем изврши добра организација финансија упркос томе што је ове године мање новца у буџету због тренутне епидемиолошке ситуације.

Сходно наведеном, добро планирање и организација буџета омогућиће да се са мање новца уради много више ствари за грађане.

Председник је нагласио да Градска општина Стари град има значајну подршку Града Београда што ће омогућити реализацију значајних пројеката. Као један од примера ове сарадње, навео је, пројекат изградње линијског парка крајем наредне године. Линијски парк биће уређен простор испуњен садржајима за рекреацију али и за културне активности намењен нашим суграђанима, а који ће се простирати од Бетон хале до Панчевачког моста.

Такође, председник општине Стари град је за наредну годину најавио рад на дигитализацији и нагласио је да је општина Стари град коначно ушла у систем е-управе што је омогућило бржу и ефикаснију размену документације са градским и републичким органима.

На крају гостовања, председник општине Радослав Марјановић пожелео је свим грађанима добро здравље у Новој години, срећне предстојеће новогодишње и божићне празнике.