ГАЛЕ ЧАСТИ!

Поводом четири деценије од почетка рада, СРПЦ „Милан Гале Мушкатировић“ поклања Старограђанима бесплатно пливање у затвореном базену.

– За јубиларни 40. рођендан, Гале свим Старограђанима поклања бесплатно пливање у затвореном базену, од 22. до 28. новембра 2013. године, у терминима за грађанство. Да би се сви гости лепо провели, молимо вас да резервишете бесплатну карту на 011/ 26 22 578 локал 19 и 063/88 75 710.
Дођите да прославимо рођендан нашег омиљеног спортско-рекреативног центра како му доликује: здраво и весело! – поручују из популарног Галета.

www.srcmgm.rs

СРПЦ «МИЛАН ГАЛЕ МУШКАТИРОВИЋ” – 40 ГОДИНА РАДА

СРПЦ «Милан Гале Мушкатировић» основан је као општинско јавно предузеће Одлуком Скупштине општине Стари град, децембра 2005. године. Смештен на десној обали Дунава, испод Београдске тврђаве и Калемегдана, има најлепши положај од свих београдских спортских центара. Некадашњи “25 мај“ изграђен је 1973. године. Данас носи име прослављеног спортисте, ватерполо голмана „Партизана“ и државне ватерполо репрезентације – Милан Гале Мушкатировић. Базенски комплекс у потпуности је обновљен 2010/11. средствима општине Стари град. Популарни „Гале“ данас је један од најмодернијих спортских и пливачких центара у земљи. Базенски комплекс нуди два затворена базена, олимпијски, по међународним стандардима за такмичења, мали базен, са платформом за обуку непливача и неколико сауна. Опремљен је најсавременијом опремом за пречишћавање воде која даје сигурност и безбедност купачима. Отворени базени, олимпијски, рекреативни и дечији, са елементима аква парка, током летње сезоне бележе и до 3,5 хиљаде посетилаца дневно. Разноврсни програми на услузи су корисницима током целе године, и потпуно су приступачни и особама са инвалидитетом. Центар има одмаралишта за предшколску и школску децу на Дивчибарама.