ДОДЕЛА СЕРТИФИКАТА УЧЕСНИЦИМА СЕМИНАРА „РАЗВОЈ ПОСЛОВНИХ КОМПЕТЕНЦИЈА КОД МЛАДИХ“

Додела сертификата за учешће на семинару „Развој пословних компетенција код младих“ одржаће се у уторак, 12. јула у просторијама Установе културе “Пароброд” са почетком од 17 часова. Присутнима ће се обратити Ана Даниловић, заменица председнице Градске општине Стари град и координатор Канцеларије за младе Стари град Бојан Мојсоски, који ће полазницима и уручити сертификате.
Семинар „Развој пословних компетенција код младих“ организовала је Канцеларија за младе Градске општине Стари град од 6. до 8. јуна у Установи културе „Пароброд“, а водио га је Владимир Иванковић, директор Центра за развој људских ресурса и менаџмент.
Полазници су током тродневног семинара могли да, између осталог, науче како да се што боље припреме за интервју који их чека код послодавца, како да што боље искористе личне и професионалне вештине и како да правилно напишу биографију приликом пријављивања на конкурс за посао. Семинар је настао као тежња Канцеларије да оспособи и оснажи младе да у условима растуће незапослености буду што конкурентнији на тржишту рада и испоље све своје квалитете на пољу самозапошљавања.