САЛА БЕОГРАДСКЕ ФИЛХАРМОНИЈЕ,15. ЈУН – „THE STRINGS OF DESIRE“, ДОНАТОРСКИ КОНЦЕРТ ХАРФИСТКИЊЕ ЗОЈЕ ЂОРЂЕВИЋ

Сервис за развој културе и уметности „Мултикултиватор“ и општина Стари град позивају све заинтересоване суграђане да подрже талентовану харфисткињу Зоје Ђорђевић својим присуством донаторском концерту „The Strings of Desire“, који ће се одржати у среду, 15. јуна у сали Београдске филхармоније, са почетком у 20 часова.

Сав приход остварен продајом улазница намењен је за покривање трошкова Зојиних студија у Норвешкој.

Зоја ове године започиње студије на Норвешкој музичкој академији у Ослу, у класи чувене професорке Изабел Перан. Током протеклих 10 година награђивана је на бројним такмичењима у Србији и иностранству као солиста и као члан камерног ансамбла. Предана, вредна и посвећена, Зоја је носилац Вукове дипломе у две средње школе, а у музичкој школи „Станковић“ је проглашена за ђака генерације. Поред редовног музичког школовања Зоја није пропустила ниједну прилику за додатно професионално усавршавање са професионалцима из Србије и иностранства.

Из Сервис за развој културе и уметности „Мултикултиватор“, организације која пружа подршку и прилике за стручно усавршавање младих музичара из Србије у иностранству, поручују да ће нас Зое на концерту „повести на пут кроз различите музичке похе и приказати неочекиван спектар могућности инструмента који свира и нијансе свог музичког карактера. Поред композиција и аранжмана за соло харфу, очекују нас и два дуета: Зоји ће се придружити вођа виолончелиста Београдске филхармоније Александар Латковић и алумниста Беркли колеџа Андрија Гавриловић (флигхорна)“.

Улазнице за концерт доступне су преко продајне мреже Tickets.rs у категоријама: Стандард: 2,500.00 дин / Силвер: 6,000.00 дин (50 улазница) / Голд: 12,000.00 дин (30 улазница) / Мецена: 25,000.00 динара (10 улазница).

Донаторски концерт „The Strings of Desire“ подржали су Super dot, Фондација Добар Глас, , UTI, Isis, Alma Quatro, Baltasar винотека, Immersive4U, Watchroom, McDonald’s, Studio Crater  и Tickets.rs.

Више информација можете погледати на  www.multikultivator.org