ЂАЦИ ОШ „ДРИНКА ПАВЛОВИЋ“ УСКОРО У НОВОЈ САЛИ И СВЛАЧИОНИЦАМА

Радови на комплетном уређењу фискултурне сале и две свлачионице у ОШ „ Дринка Павловић“су у току и ђаци би требало да уђу у салу за око двадесетак дана. -Осим адаптације сале и свлачионица, извршићемо кровну изолацију, променити паркет, окречити салу, поставити нове санитарне чворове и керамику – каже директорка школе Милена Бићанин.

Осим грађевинских радова у ОШ „ Дринка Павловић“, изводе с се радови и у ОШ „ Стари град“. Ради се на санацији санитарно – хигијенским чворовима и на водоводно – канализационој мрежи.

у средњој Правно-пословној школи су у току радови на адаптацији санитарних чворова у главној и дворишној згради, док у Првој економској трају молерско- фарбарски радови. Такође, у Техничкој школи „ Дрво арт „ су у току архитектонско – грађевински радови на реконструкцији хидроизолације сутерена и радови на реконструкцији електроинсталација.

Као друштвено одговорна локална самоуправа, општина Стари град континуирано улаже средства у одржавање вртића, основних и средњих школа на својој територији.