ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА ЗА СВЕ БУДУЋЕ БРУЦОШЕ

У среду, 26. априла са почетком у 10 часова, општина Стари град отвориће своја врата свим будућим бруцошима са територије града Београда.

Тада ће, по први пут, у некој од београдских општина, бити одржана манифестација “Дан отворених врата” на којој ће се представити седам факултета Универзитета у Београду.

-С обзиром на то да је 2017. година на Старом граду година деце, општина Стари град је све своје ресурсе и активности усмерила на едукацију будућих професора, доктора, научника, правника и осталих стручњака. Пошто сам и сам у свакодневној комуникацији са младим људима, знам колико имају дилема и неодговорених питања, те се надам да ће им ово дружење са будућим колегама помоћи да донесу једну од најбитнијих одлука у свом животу – рекао је Марко Бастаћ, председник општине Стари град.

Имајући у виду да општина Стари град има дугогодишњу добру сарадњу са вртићима, предшколским установама и основним школама, желимо да побољшамо сарадњу како са средњим школама, тако и са факултетима.

Општина Стари град позива све ученике трећих и четвртих разреда средњих школа да дођу и тог дана кроз разговор са професорима и студентима отклоне све недоумице.

-Драги бруцоши, овом акцијом желимо да се што пре одлучите за жељени факултет како би несметано могли да се припремате за полагање пријемног испита – закључио је Марко Бастаћ.