„СТАРИ ГРАД МИСЛИ НА ТЕБЕ”: ПОЧЕЛА ПРИЈАВА ЗА БЕСПЛАТНЕ ОПШТИНСКЕ ПРОГРАМЕ ЗА ДЕЦУ, ОСНОВЦЕ И СРЕДЊОШКОЛЦЕ, А У „МАМА ЦЕТРУ“ ЗА ТРУДНИЦЕ, МЛАДЕ РОДИТЕЉЕ И ЊИХОВЕ БЕБЕ

Градска општина Стари град, у оквиру програма „Стари град мисли на тебе”, покренула је трећи циклус бесплатних програма и активности за своје суграђане.

Обавештавамо Старограђане да од 12. септембра могу да се пријаве у Услужном центру општине Стари град за неки од бесплатних програма за најмлађе – децу, основце и средњошколце, као и за програме „Мама центра“, који су намењени трудницама, младим родитељима и њиховим тек рођеним бебама.

Наши најмлађи Старограђани – деца, основци и средњошколци у прилици су да изаберу неки од понуђених бесплатних програма, којима се стварају повољни услови за њихово срећно и сигурно одрастање, а за оне мало старије да усаврше своје знање и таленте у разним областима – од спорта, шаха, балета и креативне игре, музичке уметности, екологије, до курсева страних језика, глуме, дигиталног маркетинга, новинарства, до ПР школе, беседништва или бонтона.

У оквиру „Мама центра“ родитељи новорођених беба имају прилику да кроз бесплатне програме заједно са децом пливају на малом базену „25. мај – Милан Гале Мушкатировић”, да добију стручне савете у Бејби школи, сазнају како правилно да одвикавају малишане од пелена, о правилној исхрани малишана или како да на најбољи начин граде дечији имунитет, и још пуно практичних савета битних за одрастање наших најмлађих суграђана и оснаживањe везе између мама и тата и њихових тек рођених беба. Мислили ли смо и на будуће маме, које могу да се пријаве у Школу за труднице

Градска општина Стари град позива Старограђане да одаберу и да се пријаве за неки од понуђених бесплатних програма у Услужном центру Градске општине Стари град, који се налази у приземљу општинске зграде, улаз је из Нушићеве улице.

Пријаве за бесплатне програме за децу врше родитељи, уз поседовање картице „Стари град мисли на тебе”, а уколико до сада нису извадили ову картицу, то могу учинити приликом пријаве.

Све додатне информације које се односе на бесплатне програме које је Градска општина припремила за вас могу се добити и путем бесплатног позива на телефонски број 0800 077775  или доласком у просторије Услужног центра.

Радно време Услужног центра је радним данима од 8 до 20, а викендом од 10 до 14 часова.

ПРИЛОГ:

  1. БЕСПЛАТНИ ОПШТИНСКИ ПРОГРАМИ ЗА СТАРОГРАДСКУ ДЕЦУ, ОСНОВЦЕ И СРЕДЊОШКОЛЦЕ
  2. МАМА ЦЕНТАР“ – БЕСПЛАТНИ ОПШТИНСКИ ПРОГРАМИ ЗА ТРУДНИЦЕ, РОДИТЕЉЕ И ЊИХОВЕ БЕБЕ