БЕСПЛАТНЕ КАРТЕ ЗА ПРЕДСТАВУ “МАЛИ ВЕЛИКИ ПРИНЦ”

Градска општина Стари град и Центар развоја животних вредности поклањају пет пута по две карте за премијеру представе “Мали велики Принц” заказану за недељу, 30. септембра у 16 часова, у Академији 28. Бесплатне карте су резервисане за првих пет суграђана који се јаве на телефон Контакт центра општине 785-2-999. Представа је намењена деци узраста од 7 до 12 година.

Остали заинтересовани, који се пријаве за представу преко нашег Контакт центра остварују попуст на цену карте (350 динара). Сви који буду купили карту за представу могу да присуствују бесплатном предавању “Схватање и значај породице у савремено доба”, које ће се одржати у Свечаној сали ГО Стари град (датум и време биће накнадно објављени).

Грађани који купе карту за представу остварују попуст од десет одсто на представу “Дар” позоришне трупе У.Р.А.

Три најбоља дечија литерарна рада на тему “Да ли да одрастем” добијају три пута по две бесплатне карте за премијеру, а имена добитника биће објављена на страници позоришне трупе У.Р.А. Радове је потребно послати до 28. септембра на емаил: ura.troupe@gmail.com.

Део прихода од карата биће донација “Свратишту”.

“Мали принц” је прича о одрастању деце чији су родитељи презаузети. Он се повлачи у себе јер не успева да да допре до њих. Али када се родитељи коначно заиграју са њим увидеће колико су прелепих заједничких тренутака пропустили и пожелеће да се врате у детињство.

Ова разиграна драматизација “Малог принца” научиће децу да вреднују пријатељство и љубав, а старије подсетити на све оне лепе тренутке које чине детињство, а које тако често заборављамо кад одрастемо, а управо су ти тренуци мале оазе среће који нас чине захвалнима на дару званом Живот.