БЕСПЛАТНА ШКОЛА БАЛЕТА НА ОПШТИНИ СТАРИ ГРАД

Градска општина Стари град у сарадњи са Националном фондацијом за игру Аје Јунг омогућила је бесплатну школу балета за децу узраста од 6 до 8 година.

У оквиру наставе девојчице и дечаци ће научити основе уметничке игре и балета, развиће координацију покрета, слух, памћење, осећај за ритам, лепоту покрета и дисциплину. Такође, ово је један од начина да се регрутује будућа позоришна публика, али и прилика за рано усмеравање деце која имају таленат да се баве сценском игром.

Могућност да похађају бесплатну школу имају малишани са пребивалиштем на Старом граду. Након аудиције биће одабрано 10 талентованих малих Старограђана који ће учествовати у овом бесплатном програму.

Аудиција ће се одржати у среду 5. октобра 2016. године у просторијама Националне фондације за игру у Коларчевој 3, где ће се и спроводити настава.

Општина Стари град позива заинтересоване да се пријаве за долазак на аудицију путем Контакт центра ГО Стари град 011/785-2-999 радним данима од 8 до 15.30 сати или путем онлајн формулара у прилогу.

ПРИЈАВНИ ФОРМУЛАР