„ЈЕВРЕМОВА УЛИЦА СУСРЕТА“ – ОТВОРЕНЕ ПРИЈАВЕ ЗА УЧЕШЋЕ НА „ЈЕВРЕМОВОМ БАЗАРУ”

Градска општина Стари град ће у недељу, 9. априла, обележити свој Дан и славу традиционалном манифестацијом „Јевремова улица сусрета”.

Старограђане и посетиоце општинског цветног празника, као и прошле године, у Јевремовој улици очекује разноврстан програм „добрих вибрација”– од радионица, представа те концерта класичне музике и Јевремовог матинеа за децу, до разноврсне понуде различитих производа и рукотворина на „Јевремовом базару“.

У оквиру припрема за организцију ове тадиционалне манифестације, општина Стари град позива све заинтересоване који желе да учествују  на „Јевремовом базару“  да се до 1. априла пријаве слањем мејла на електронску адресу:  usluznicentar@starigrad.org.rs.

Пријавни формулар, са свим потребни информацијама  можете преузети у Прилогу вести.

Наглашавамо да је рок за пријаве 1. април.

Напомињемо да ће Комисије за организацију  „Јевремове улице сусрета“ и „Јевремовог базара“ због ограниченог броја места, након пријема свих пријава извршити селекцију учесника, а излагачи који буду изабрани биће на време контактирани.

Све додатне информације могу се добити добити позивом на телефон 0800 07 77 75 oпштинског Услужног центра или путем мејла: usluznicentar@starigrad.org.rs

ПРИЛОГ: ПРЕУЗМИТЕ ФОРМУЛАР ЗА ПРИЈАВУ ОВДЕ