СА СТАРОГ ГРАДА ПОЧЕЛО ПРИЈАВЉИВАЊЕ ЗА ПЕНЗИОНЕРСКУ КАРТИЦУ РЕПУБЛИЧКОГ ФОНДА ПИО

Градска општина Стари град је заједно са Републичким фондом ПИО организовала промоцију пензионерске картице и електронских пријава за картице на Тргу Републике.
Тим поводом су председник општине Стари град Радослав Марјановић и директор Републичког Фонда ПИО Реља Огњеновић разговарарали са староградским пензионерима о бројним могућностима које им пружа нова пензионерска картица – о бенефитиама и  бројним попустимаа у трговинским ланцима, апотекама, културним институцијама, спортско рекреативним центрима и другим привредним субјектима.
„Наш задатак је да старијим суграђанима обезбедимо сигурно, достојанствено и активно треће доба“, рекао је председник Радослав Марјановић и упознао присутне суграђане са радом општинског Сениор центра и Волонтерског сервиса, који је на услузи староградским пензионерима.На пет промотивних пултова запослени Републичког Фонда ПИО су заинтересованим пензионерима пружали све неопходне информације о начину коришћења картице и погодностима које ће оне пружити пензионерима у наредом периоду.

За више информација, посетите општински Услужни центар у приземљу општинске зграде (улаз из Нушићеве улице) сваког радног дана од 8 до 16 часова!

За сва питања у вези пријављивања за пензионерску картицу Републичког ПИО фонда можете се обратити и позивом на број 0800 07 77 75 или електронском поштом на адресу: usluznicentar@starigrad.org.rs