ПОКЛОН ВАУЧЕРИ ЗА ДЕЦУ КОЈА НЕ ИДУ У ВРТИЋЕ И ШКОЛЕ МОГУ СЕ ПРЕУЗЕТИ У УСЛУЖНОМ ЦЕНТРУ ОПШТИНЕ (МАКЕДОНСКА 42, УЛАЗ ИЗ НУШИЋЕВЕ)

Град Београд почео је поделу поклон-ваучера у вредности од шест хиљада динара. Они ће најкасније од 26. децембра бити доступни у свим државним и приватним предшколским установама, као и у државним и приватним основним и средњим школама, где ће грађани моћи да их преузму. Деца која похађају вртић ваучере преузимају у вртићима у којима бораве, а ђаци у основним, односно средњим школама које похађају.

Родитељи деце која не иду у вртиће и школе ваучере ће моћи да преузму од 26. децембра у Услужном центру Градске општине Стари град (Македонска 42, улаз из Нушићеве улице).

На увид  је потребно да родитељи донесу своју личну карту и здравствену књижицу детета. Напомињемо да родитељи  такође, треба да знају и доставе Јединствени матични број детета (ЈМБГ).

Након провере да дете заиста не иде у вртић, ваучер ће добити на лицу места.

Радно време Услужног центра Градске општине Стари град је радним данима од 8 до 16 часова.

Поклон-ваучери се могу искористити до 1. марта 2023. године и то у следећим радњама: „Sport Vision”, „Sport Vision Kids”, „Sport Vision Outlet”, „Buzz”, „Run ‘n More”, „Extra Sports”.

Износ од шест хиљада динара није неопходно потрошити током једне куповине. Може се искористити у датом року за више куповина које не прелазе вредност поклон-ваучера, односно шест хиљада динара. Уколико родитељи желе да купе производ скупљи од износа ваучера, моћи ће на лицу места у продавници да доплате.