НОВОГОДИШЊИ ПАКЕТИЋИ ЗА ДЕЦУ ШТИЋЕНИКА ГРАДСКОГ ЦЕНТРА ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД – ОДЕЉЕЊА СТАРИ ГРАД

Заменица председника Скупштине општине Стари град Невена Додић, помоћник председника општине Александар Пуача и Никола Лазић из  Канцеларије за младе  посетили су данас Градски центар за социјални рад – одељење Стари град, у Господар Јевремовој 17 а.

На пригодном пријему Невена Додић је руководиоцу центра Татјани Пејовић и свим запосленима пожелела срећну и успешну Нову годину и наступајуће божићне празнике, и у име општине Стари град предала 35 новогодишњих поклон пакетића намењених деци штићеника староградског центра за социјални рад.

„Општина Стари град одговорно брине о свим својим суграђанима, а посебну пажњу посвећује социјално угроженим породицама, појединцима, посебно најмлађим суграђанима. Ове године наша општина је обезбедила око 5000 новогодишњих пакетића за сву староградску децу, подела је у току, као и бројнi бесплатни програми у оквиру „Староградске зиме“, нагласила је овом приликом Невена Додић.

Руководилац центра Татјана Пејовић се захвалила општини Стари град која је у последње две и по године права подршка раду овог центра и његовим корисницима.

„Уз велику захвалност председнику општине Радославу Марјановићу и нашем првом сараднику Невени Додић, истичем да је ово једна лепа пажња која ће обрадовати, кaкo малишане тако и њихове родитеље. Наша сарадња је више него успешна по многим питањима и на томе смо захвални нашој општини Стари град“, истакла је Татјана Пејовић.