ОДРЖАН РАДНИ САСТАНАК СА СПОРТСКИМ САВЕЗОМ СРБИЈЕ

У великој сали Градске општине Стари град данас је одржан радни састанак са Спортским савезом Србије (ССС).  На састанку, на коме су разматрани планови и правци будуће сарадње и утврђен календар локалних, регионалних и завршног републичког такмичења, учествовали су генерални секретар ССС Горан Маринковић, портпарол савеза  Марина Јовичић, представници локалних и регионалних спортских савеза наше земље, као и домаћин, члан Већа општине задужен за спорт Недељко Јовановић.

„Захваљујемо се општини Стари град, са којом имамо одличну сарадњу, а која нас је позвала да будемо партнери у реализацији активности у наредном периоду. Наш заједнички циљ развој и унапређење спорта, како на Старом граду, тако и широм наше земље “, рекао је генерални секретар ССС Горан Маринковић и нагласио да је право задовољство да је „један врхунски спортиста, који добро познаје проблематику спорта, у руководству општине Стари град“.
„Општина Стари град је ових дана у фокусу спортских активности. Пре два дана је одржана јавна расправа Mинистарства омладине и спорта о спречавању допинга у спорту. Са Спортским савезом Србије имамо блиску и интезивну сарадњу. У наредном периоду ћемо реализовати бројне спортске активности које су намењене свим старосним категоријама Старограђана“, истакао је овом приликом члан Већа општине задужен за спорт Недељко Јовановић.