ДОДЕЉЕНИ СЕРТИФИКАТИ ЗА ПОЛАЗНИКЕ ОБУКЕ „ПУТ ДО УСПЕШНОГ ПРЕДУЗЕТНИШТВА“ КАО ПРЕДУСЛОВ ЗА ДОДЕЛУ СУБВЕНЦИЈА ЗА САМОЗАПОШЉАВАЊЕ У 2023. ГОДИНИ

У оквиру сарадње Националне службе за запошљавање и Градске општине Стари град, данас су у Свечаној сали општине (Македонска 42) уручени сертификати полазницима обуке “Пут до успешног предузетништва”, која је један од услова за учешће на Јавном позиву НСЗ незапосленима за доделу субвенције за самозапошљавање у 2023. години.

Обуку коју је организовала Филијала за град Београд за незапослене са евиденције НСЗ, успешно је завршило 35 полазника евидентираних у општинском огранку Стари град.

Уверења о похађању и успешном завршетку обуке полазницима уручили су помоћник председника Градске општине Стари град Александар Пуача и заменик директора Филијале за град Београд НСЗ Синиша Кнежевић.

„Желим вам да будете задовољни својим будућим пословима, да остварујете добре приходе, као и да напредујете у сваком погледу. Позивам вас да пратите наш сајт и друштвене мреже како бисте били информисани о свим бесплатним курсевима, обукама и програмима које реализујемо у оквиру програма „Стари град мисли на тебе““, рекао је Александар Пуача честитавши свим полазницима успешно завршену обуку.

Обука “Пут до успешног предузетништва”, која је успешно реализована у општини Стари град, представља увод у свет предузетништва, а полазницима се пружа саветодавна и информативна подршка уз коју ће са успехом закорачити у самостални посао. Обука обухвата пет целина – основе предузетништва, правни аспект предузетништва, економски аспект предузетништва, бизнис план радионицу и информације о уговорним обавезама према НСЗ.

Све информације у вези са укључивањем у обуку “Пут до успешног предузетништва” могу се добити у просторијама или на сајту Националне службе за запошљавање.