САКУПЉАМО И ШАЉЕМО РАЧУНЕ У КОРИСТ СТАРОГРАЂАНА

Са намером да помогне у борби против сиве економије, Градска општина Стари град укључује се у наградну игру Министарства државне управе и локалне самоуправе „Узми рачун и победи“ и прикупљањем и слањем фискалних рачуна у име житеља Старог града, повећава шансе да награде заврше на овој београдској општини. Запослени у општини Стари град и одборници општинског парламента ће сакупљати и донирати своје фискалне рачуне и слати их у име становника општине.

Подржавамо акцију Министарства државне управе и локалне самоуправе, желимо да се активно укључимо у борбу против сиве економије, а било би нам изузетно драго када би награде завршиле у рукама наших комшија. Осим тога, слањем што већег броја рачуна повећавамо шансе нашој општини да добије бесплатну вај-фај зону, као награду за најактивнију локалну заједницу – поручио је председник општине Стари град Марко Бастаћ и позвао грађане који не планирају да учествују у наградној игри, да не бацају рачуне, већ да их донирају, како би се повећале шансе за награде Старом граду и Старограђанима.
Општина Стари град позива становнике који су заинтересовани за учешће у наградној игри, да се пријаве СМС поруком на број 063/785-2-999, позивом општинском Контакт центру на 785-2-999 или путем онлајн формулара (на крају текста), тако што ће послати своје име и презиме и број „Староградске картице“. Услов за пријаву је поседовање „Староградске картице“ коју у овом тренутку има преко 7000 Старограђана, а која се једноставно прибавља у Контакт центру општине Стари град (Македонска 42, приземље). Након пријаве, заинтересовани Старограђани ће добити СМС потврду да су се успешно пријавили за учешће у акцији.

Општина Стари град ће слати рачуне тако што ће се првих 10 сакупљених рачуна слати у име првог пријављеног суграђанина и тако редом, до краја трајања наградне игре.

ФОРМУЛАР ЗА ПРИЈАВУ ЗА НАГРАДНУ ИГРУ