БЕСПЛАТНА ПРИПРЕМНА НАСТАВА ЗА ЗАВРШНИ ИСПИТ ЗА ОСМАКЕ: ПРОДУЖЕН РОК ЗА ПРИЈАВЕ

Обавештавамо све заинтересоване родитеље да је продужен рок за пријаве за похађање бесплатне припремне наставе за завршни испит за осмаке .

Подсећамо, градска општина Стари град и ове године организује бесплатну припремну наставу за завршни испит за осмаке. У складу са свим епидемиолошким мерама и препорукама, настава ће се одвијати викендима, почевши од 26. фебруара, у Великој сали Градске општине Стари град, Македонска бр 42.

Предвиђени фонд часова из српског и математике је 50 (25 двочаса) док припремна настава за комбиновани тест обухвата 15 часова, тачније по 3 двочаса за сваки предмет – физика, хемија, историја, биологија и географија.

Након креирања ранг листе биће одржан родитељски састанак на којем ће родитељи чија ће деца похађати наставу добити све информације о терминима и предавачима.

Сви заинтересовани родитељи, који желе да пријаве своје дете на овај програм, морају поседовати Староградску картицу коју на врло једноставан начин могу прибавити у Услужном центру ГО Стари град.

Радно време Услужног центра је од 08,00 до 16,00 часова, а све информације можете добити и путем позива на телефон 0800 07 77 75.