ПОМОЋ АМАТЕРСКОМ СПОРТУ

Општина Стари град наставља да помаже аматерски спорт. Тако је на последњој седници Општинског већа, ронилачком клубу „Deep star“ одобрено – 250 000 динара за покриће трошкова отвореног првенства Србије у роњењу на дах. Помоћ су добили и Шаховски клуб „Политика“, Савез спортова „Стари град“, Стонотенисер у инвалидским колицима Мирослав Рајић, као и мали шахисти Милица и Милан Московљевић (на слици).

Шаховском клубу „Политика“ одобрено је 100.000 динара за трошкове и котизацију за предстојећа такмичења

Такође, Савезу спортова „Стари град“, опредељено је 200.000 динара за трошкове лекарских прегледа школских екипа, које током целе године освоје прва места, да би могли да наступе на градском такмичењу и покрију пропратне трошкове.

Стонотенисеру у инвалидским колицима Мирославу Рајићу, општина је издвојила 60. 000 динара једнократне помоћи за учешће на међународном инвалидском првенству у стоном тенису у Италији.

Општина Стари град је помогла са 10 000 динара учешће Милице и Милана Московљевић на шаховском кадетском Првенству југоисточне Европе, недавно одржаном у Прокупљу, на коме су освојили златну и бронзану медаљу.