“ПОЛИЦАЈЦИ МЕСЕЦА” ЗА АПРИЛ И МАЈ

На седници Општинског већа, која је одржана 18. јуна, додељене су награде “Полицајац месеца” за април и мај, најуспешнијим припадницима Полицијске станице Стари град, Полицијске управе за безбедност на рекама и Ватрогасне службе. Поред признања, Мирјана Божидаревић, председница Општине, уручила им је и новчану награду у висини од 5 хиљада динара.

За најуспешније полицајце у априлу и мају изабрани су припадници МУП – а: Ђукић Слободан, Јовановић Душан и Димески Дејан, Пејић Зоран, Цвијетковић Сања и Станишић Ђорђе из Полицијске станице Стари град. Припадници Управе за безбедност на рекама Здравковић Владица и Дојчиновић Срђан, као и ватрогасци Стојановић Горан и Којић Дејан.

– Признање нам је снажан подстицај да још више радимо, јер као што је рекао председник Републике, потребни су нам смели и одлучни полицајци. Стоп организованом криминалу и корупцији!, изјавио је Владица Здравковић из Полицијске испоставе за безбедност на рекама. Како је додао, управо је општина Стари град са конкретном помоћи, са два патролна чамца, дала велики допринос опремању „Речне полиције“, а самим тим и подигла на виши степен безбедност грађана на рекама.