ПОДЕЛА ПРВОГ ДЕЛА ПОКЛОН-ЧЕСТИТКИ СТАРОГРАДСКИМ БЕБАМА

У оквиру програма ,,Стари град мисли на бебе“, а у циљу  спровођења пронаталитетне политике Градска општина Стари град отпочела је са доделом новчаних поклон-честитки бебама рођеним на територији наше општине током 2020. године.

Исплате новчаних средстава првој групи од 72 до сада пријављене бебе биће извршене у току данашњег дана. Градска општина Стари град донела је одлуку да се уместо досадашњих 10.000 динара, у будуће, нашим најмлађим Старограђанима исплаћује износ 15.000 динара.

Овим симболичним поклоном желимо да пружимо подршку родитељима и нашим новим малим комшијама у првим данима по доласку на свет и на тај начин пошаљемо поруку колико су нам важни.

Поменути програм наставиће се и у наредном периоду, а родитељи чија су деца рођена у 2020. години,  а који то до сада нису учинили, пријаву могу извршити до 1. јуна 2021. године. Све потребне информације у вези са пријавом доступне су на званичном сајту Градске општине Стари град, на следећем линку.

Градска општина Стари град ће и у наредном периоду наставити да брине о својим најмлађим суграђанима, али и њиховим родитељима кроз реализацију великог броја бесплатних активности у оквиру програма „Стари град мисли на тебе“. Родитељи малишана узраста од 6 месеци до 3 и по године биће у прилици да се пријаве за бесплатни програм „Пливање са бебама“ који ће се одржавати на малом базену Спортског центра 25. мај.