ОТВАРАЊЕ ЛЕТЊЕ СЕЗОНЕ НА БАЗЕНИМА СРПЦ 25. МАЈ

Летња сезона на отвореним базенима СРПЦ “25. мај – Милан Гале Мушкатировић” званично почиње у среду, 16. јуна.

Поводом почетка нове летње сезоне, Спортски центар 25. мај поклања свим посетиоцима бесплатан улаз за први радни дан (среда, 16. јун) ове године.

Током предстојеће летње сезоне, радно време отворених базена биће радним данима од 10 до 19 часова и викендом од 9 до 19 часова. Више информација о предстојећој сезони, сви заинтересовани могу пронаћи на следећем линку.

Поред три базена, купачима су на располагању додатни садржаји у виду тушева, лежаљки и сунцобрана, као и могућност коришћења угоститељских услуга током боравка на отвореним базенима.

За време трајања летње сезоне повремено ће бити доступни и термини за ноћно купање, о чему ће сви посетиоци бити правовремено информисани путем званичног сајта www.25maj.rs и налога спортског центра на друштвеним мрежама.

Током летње сезоне, затворени базен биће доступан корисницима само у јутарњим терминима, радним данима и суботом од 6:15 до 8 часова.

Спортски центар 25. мај позива све Београђане да и ово лето проведу на отвореним базенима, поштујући све, у датом тренутку актуелне мере на сузбијању ширења корона вируса.

Извор: www.25maj.rs