НАГРАЂЕНИ ПОЛИЦАЈЦИ ЗА МАЈ И ЈУН 2011.

У наставку редовне акције награђивања најхрабријих полицајаца и ватрогасца са своје територије, на седници Општинског већа одржаној 18. августа, Мирјана Божидаревић, председница Градске општина Стари град наградила је најуспешније припаднике МУП-а за мај и јун 2011 године са по 5 000 динара.

Незванично признање “Полицајац месеца” за мај 2011 године, припало је Душанки Филиповић, Далибору Костићу и Стеви Бијелићу из Полицијске станице „Стари град”, Данијелу Стошићу из „Речне полиције“, као и припаднику ватрогасне бригаде Дејану Драговићу.

Идентична признања за јун ове године, добили су: Владан Ивковић, Драган Пејичић и Славко Крсмановић из Полицијске станице „Стари град „ затим “речни полицајац“ Ненад Узелац, као и ватрогасац Јовица Грубић .

Општина Стари град традиционално, већ девету годину за редом, награђује најуспешније полицајце и ватрогасце са своје територије. Током протеклих година, општинску награду добило је више од 450 полицајаца, који су се посебно истакли на очувању јавног реда и мира, имовине и безбедности грађана Старог града. И у овој, 2011. години, за награђивање „Полицајаца месеца“ општина је из буџета издвојила 300.000 динара.