JA ВОЛИМ БЕОГРАД – ПОКЛОН ВАУЧЕРИ ЗА ДЕЦУ КОЈА НЕ ИДУ У ВРТИЋЕ И ШКОЛЕ МОГУ СЕ ПРЕУЗЕТИ У УСЛУЖНОМ ЦЕНТРУ ОПШТИНЕ (МАКЕДОНСКА 42, УЛАЗ ИЗ НУШИЋЕВЕ)

Град Београд почео је поделу поклон-ваучера „Ја волим Београд“, у вредности од шест хиљада динара.

Родитељи деце која не иду у вртиће и школе ваучере могу  да преузму од 28. новембра у Услужном центру Градске општине Стари град (Македонска 42, улаз из Нушићеве улице).

На увид  је потребно да родитељи донесу своју личну карту и здравствену књижицу детета. Напомињемо да родитељи  такође, треба да знају и доставе Јединствени матични број детета (ЈМБГ).

Након провере да дете заиста не иде у вртић, ваучер ће добити на лицу места.

Радно време Услужног центра Градске општине Стари град је радним данима од 8 до 16 часова.

Поклон-ваучери се могу преузети до 15. фебруара, а  искористити до 1. марта 2024. године,  и то у следећим радњама: „Sport Vision”, „Planeta sport“ „Dexy co“, „Adidas“, „Puma“, „N sport”, „N selection“, „N fashion“, „Buzz”, „Run ‘n More”, „Extra Sports” и „Baby park“.

Износ од шест хиљада динара није неопходно потрошити током једне куповине. Може се искористити у датом року за више куповина које не прелазе вредност поклон-ваучера, односно шест хиљада динара. Уколико родитељи желе да купе производ скупљи од износа ваучера, моћи ће на лицу места у продавници да доплате.

Више информација о пропозицијама погледајте ОВДЕ