ДОНАЦИЈА САВЕЗУ ЗА ЦЕЛЕБРАЛНУ ПАРАЛИЗУ

Савез јеврејских општина Србије, у сарадњи са Градском општином Стари град, донирао је данас Савезу за целебралну парализу Београда, са седиштем у Панчићевој 14, на Дорћолу, хуманитарну помоћ коју је обезбедила „World Jewis Relief“ (Светска Јеврејска хуманитарна организација) из Лондона.

Хуманитарна помоћ се састоји од пакета дечије, мушке и женске одеће, постељине, јоргана и чаршава, материјала за шивење и средстава за хигијену.

Предаји хуманитарне помоћи присуствовала је Ана Даниловић, заменица председнице општине Стари град, Мирослав Гринвалд, координатор за хуманитарну помоћ Савеза јеврејских општина и Дилбера Сарајлић, секретар Савеза за целебралну парализу.

– Општина је овај пут била медијатор. Нашим пријатељима из Савеза јеврејских општина предложили смо да се помогне Савезу за целебралну парализу Београд, а седиште оба Савеза је на нашој Општини. Користим ову прилику да се захвалим Савезу јеврејских општина и Светској јеврејској помоћи из Лондона на донацији, – рекла је Ана Даниловић, помоћница председнице општине, приликом данашњег уручивања хуманитарне помоћи.

Помоћ је намењена организацији Савеза за целебралну парализу Старог града, а део средстава за хигијену ће се доделити дневном центру Савеза за целебралну парализу на Врачару.

Видео материјал са изјавама можете преузети na www.infobiro.tv.