УСПЕШНО ЗАВРШЕН ЧЕТВРТИ ЦИКЛУС ПРОГРАМА „СТАРИ ГРАД МИСЛИ НА ТЕБЕ“

Програм „Стари град мисли на тебе” је заједнички подухват грађана Старог града, староградских породица и наше општине.
У последњем, четвртом, циклусу 1175 најмлађих Старограђана имало је прилику да своје слободно време проведе на добар и квалитетан начин, развијајући своје вештине и проширујући своја знања похађајући радионице које су организоване за њих.

Тим поводом одржана је  прва свечана додела сертификата полазницима , којима је општина Стари град честитала на успешном похађању радионица у оквиру програма „Стари град мисли на тебе”. Сертификате је најмлађим суграђанима доделио председник општине Радослав Марјановић.


„Наставићемо да ослушкујемо потребе староградских породица и заједнички организујемо програме и радионице које свој деци са Старог града омогућавају да стичу и развијају додатна знања и вештине, на добар, квалитетан и сигуран начин. На ту чињеницу можемо битни изузетно поносни, јер је у протекле три године више хиљада најмлађих грађана наше општине имало могућност да учествује и похађа 29 различитих спортских, едукативних и уметничких радионица“, поручио је председник Марјановић малишанима и њиховим родитељима који су присуствивали свечаној додели сертификата у великој општинској сали.