„ЈЕВРЕМОВА УЛИЦА СУСРЕТА“ – ХАЈДЕ ДА СЕ СРЕТНЕМО” 11. MAJA, ОД 10 ДО 18 ЧАСОВА У ЈЕДНОЈ ОД НАЈЛЕПШИХ ДОРЋОЛСКИХ УЛИЦА

Традиционална манифестација Градске општине Стари град „Јевремова –  улица сусрета” заказана је ове године за суботу, 11. мајa, од 10 до 18 часова.

Старограђане и посетиоце у Јевремовој,  једној од најлепших дорћолских улица, под слоганом „Хајде да се сретнемо”, очекује разноврстан културно уметнички и забавни програм „добрих староградских вибрација”– од радионица, представа,  концерта класичне музике и „Јевремовог матинеа за децу“, музичког програма за све генерације, зоне здравља и спорта, дефилеа предшколаца  до  „Јевремовог базара“ са разноврсном понудом.

Програм овогодишње „Јевремове – улице сусрета“ можете погледати у прилогу вести, а општина Стари град Вас, поштовани суграђани, позива да у суботу 11. маја дођете са вашим пријатељима, породицом и партнерима и уживате у пролећу и доброј атмосфери.

ПPOΓPAM „ЈЕВРЕМОВЕ УЛИЦЕ СУСРЕТА” ПОГЛЕДАЈТЕ ОВДЕ

У оквиру припрема за организације ове тадиционалне манифестације, општина Стари град позива све заинтересоване који желе да учествују  на „Јевремовом базару“ да се, током празника пријаве и  слањем мејла на електронску адресу: usluznicentar@starigrad.org.rs.

Рок за пријаве је 7. мај до 12 сати.

Напомињемо да ће Комисије за организацију  „Јевремове улице сусрета“ и „Јевремовог базара“ због ограниченог броја места, након пријема свих пријава извршити селекцију учесника, а излагачи који буду изабрани биће на време контактирани..

ПРИЛОГ: ПРИЈАВНИ ОБРАЗАЦ  ЗА УЧЕШЋЕ НА „ЈЕВРЕМОВОМ БАЗАРУ” 2024

„ХАЈДЕ ДА СЕ СРЕТНЕМО” 11. МАЈА У ЈЕВРЕМОВОЈ!