„СТАРОГРАДСКА ЗИМА“ ДАРУЈЕ НОВОГОДИШЊЕ ПАКЕТИЋЕ И ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЧНИ ПРОГРАМ ЗА НАЈМЛАЂЕ СТАРОГРАЂАНЕ – ПРИЈАВЕ У УСЛУЖНОМ ЦЕНТРУ, ОД 5. ДО 20. ДЕЦЕМБРА

Драги родитељи,

Градска општина Стари град трећу годину за редом организује „Староградску зиму“, која најмлађим Старограђанима дарује новогодишње пакетиће и разноврстан програм, за веселу и разиграну зимску чаролију наступајућих празника. 

Зато вас позивамо да своје малишане, узраста до 12 година, пријавите за доделу бесплатних новогодишњих пакетића, које је за своје најмлађе суграђане и ове године припремила ваша општина Стари град. Пријаве се врше у Услужном центру Градске општине Стари град (приземље општинске зграде, улаз из Нушићеве улице) од 5. до 20. децембра, сваког радног дана од 08 до 20 часова, и суботом од 10 до 16 часова.

Могућност пријаве имају сви родитељи или старатељи са пребивалиштем на територији општине Стари град, који поседују картицу „Стари град мисли на тебе”, као и родитељи деце која похађају основну школу или предшколску установу на територији наше општине.

* Приликом пријаве, уколико дете нема пребивалиште на територији општине Стари град, неопходно је доставити на увид ђачку књижицу. За децу са пребивалиштем на Старом граду потребно је донети здравствену или ђачку књижицу детета на увид.

Уз бесплатне новогодишње пакетиће најмлађи Старограђани ће такође имати прилику да уживају у веселом празничном програму „Староградске зиме“, у свечаној сали општине Стари град (Македонска 42) и у просторијама општинског Услужног центра, од 23. децембра „старе“ и током јануара наступајуће, „Нове године“. 

Целокупан програм „Староградске зиме“ за децембар месец можете видети  ОВДЕ као и на општинским Instagram и Facebook страницама.

Дођите на „Староградску зими“, месту радости и стварања нових празничних успомена!  

СТАРОГРАДСКА ЗИМА – ПРОГРАМ