„СТАРИ ГРАД МИСЛИ НА ТЕБЕ”: БЕСПЛАТНИ ПРОГРАМИ ЗА ДЕЦУ И РОДИТЕЉЕ – ЗБОГ ВЕЛИКОГ ИНТЕРЕСОВАЊА РОК ЗА ПРИЈАВЕ ПРОДУЖЕН ДО 24. МАРТА

ДРАГИ РОДИТЕЉИ,

Желимо да вас позовемo да пријавите ваше малишане на нови циклус бесплатних активности у оквиру програма „Стари град мисли на тебе”.

Као што смо и обећали, настављамо са пажљиво припремљеним програмима које је до сада похађало преко 900 малишана са територије наше општине.

Бројне едукативне и креативне радионице, школе језика и различити спортски програми само су део овогодишњег осмишљеног програма за наше суграђане.

ПОГЛЕДАЈТЕ СПИСАК И  ДЕТАЉАН ОПИС БЕСПЛАТНИХ ПРОГРАМА ЗА НАЈМЛАЂЕ

Право на учешће у бесплатним програмима имају деца са територије наше општине, као и она која похађају предшколску или школску установу на територији Старог града.

Искључиво родитељи  могу пријавити своју децу у Услужном центру општине Стари град уз Староградску картицу. Приликом пријаве, уколико дете нема пребивалиште на територији општине Стари град, неопходно је доставити на увид ђачку књижицу или потврду да дете похађа предшколску установу која се налази на општини Стари град. За децу са пребивалиштем на Старом граду потребно је донети здравствену или ђачку књижицу детета на увид. 

Због великог интересовања рок за пријаве је продужен до 24.марта. Пријаве се обављају се у Услужном центру(приземље општинске зграде, улаз из Нушићеве улице) радним данима од 8 до 16 часова .

Више информација o Четвртом циклусу бесплатних програма заинтересовани могу добити позивом на број Услужног центра 0800 077775 или на интернет страници општине www.starigrad.org.rs.

Посетите наш Услужни центар и преузмите своју персонализовану картицу!