ПОЧИЊЕ „СТАРОГРАДСКА ЗИМА“: ДА ЛИ ЈЕ ОВО НАЈВЕСЕЛИЈА ЈЕЛКА У БЕОГРАДУ?

Да ли је ово највеселија јелка у Београду?

Предшколци са Старог града данас су, првог дана зиме, окитили највеселију јелку у Београду која ће красити Македонску улици током новогодишњих празника. „Украси су настали током радионица које организујемо у нашим вртићима, а сви су направљени од рециклираног материјала са пуно љубави и пажње“ истакла је Сања Лазовић, директорка ПУ Дечији дани и додала да би оваква акција могла да постане лепа традиција.

С првим даном зиме, чекајући беле пахуље, Градска општина Стари град најављује програм Староградске зиме која почиње у недељу 24. децембра и трајаће до суботе 13. јануара. „Трећу годину заредом организујемо Староградску зиму која је постала једна од најомиљенијих градских манифестација свих малишана, што нас неизмерно радује“ рекао је Радослав Марјановић и додао да је градска општина Стари град и ове године припремила бројне поклоне и разноврсне програме за најмлађе Старограђане.

Овог викенда у свечаној сали општине одржаће се од 11 часова музичка представа, а од 15:30 часова све заинтересоване очекује позоришна представа „ Виломео и Вијулија“.

Програм је бесплатан, а добродошли су сви. Све додатне информације о програмима и начинима пријаве можете пратити на званичном сајту градске општине Стари град као и на профилима на друштвеним мрежама.

Видимо се!

СТАРОГРАДСКА ЗИМА – ПРОГРАМ