РУКОВОДСТВО ОПШТИНЕ СТАРИ ГРАД У ПОСЕТИ РЕКТОРАТУ УНИВЕРЗИТЕТА У БЕОГРАДУ

Председник Градске општине Стари град Радослав Марјановић и помоћник председника Александар Пуача састали су се данас са ректорком Универзитета у Београду проф. др Иванком Поповић.

„Универзитет у Београду као водећа академска установа у земљи настоји да се стално усавршава и модернизује. Велико задовољство нам је што имамо добру сарадњу са Општином Стари град коју ћемо даље интензивирати и унапредити. Заједничким деловањем циљ нам је да младима који представљају покретачку снагу нашег друштва организујемо активности које ће бити прилика да своја знања са факултета унапреде и стекну драгоцено искуство и познанстава која ће допринети њиховој професионалној каријери“, рекла је ректорка проф. др Иванка Поповић.

„Бројне су области у којима општина може и жели да подржи Универзитет у Београду и да оставримо сарадњу на обострани интерес. Ми имамо припремљене разноврсне пројекте којима желимо да унапредимо квалитет живота нашим грађанима. Жеља нам је да успоставимо дугорочну сарадњу са свим институцијама које се налазе на теритирији наше општине. Са тим у вези, радује нас данашњи конструктивни састанак који нам је приближио разноврсне начине на које се можемо повезати са Универзитетом у Београду и подржати једни друге, а све у интересу наше заједнице“, истакао је председник општине Стари град Радослав Марјановић.