FESTIVAL SUPERNATURAL U NEDELJU, 25. APRILA

Četvrti Supernatural festival biće održan 25. aprila kod Hajdučke česme na Košutnjaku. Učešće su potvrdile i domaće grupe Darkvud Dab i Svi na pod. Jedan od pokrovitelja ovogodišnjeg festivala bila je opština Stari grad, koja je za organizaciju ove tradicionalne prolećne manifestacije izdvojila 325.000 dinara.

Glavne zvezde festivala su Zion Train – pioniri i neosporni lideri u dab/dens žanru poslednjih dvadeset godina. Među učesnicima festivala biće i bluz gitarista Adam Referti, kao i japanski dram’en’bejs di-džejevi Aki i Juki.

Festival će imati dva stejdža – Biodizel, gde će uz pomentue nastupiti i di džej Brka, Nejked, Jasna Jovićević Improv Kolektiv… i Disko livadu – gde će muziku puštati di-džej Evoks, Pepe, Braca Burazeri, Aleks Monster, Feloni Flats, DjurDJa. Dečiji program u kom učestvuju Minja Subota, Dobrica Erić i Dečji hor „Čarolija“ počinje u 10:00 na Biodizel stejdžu, dok žurka za „starije“ startuje u 14.00.

Ulaz za decu je besplatan, a za odrasle karte će moći da se kupe na dan održavanja festivala, ispred ulaza, po ceni od 300 dinara.