СПОРТСКИ САВЕЗ БЕОГРАДА ДОДЕЛИО ЗАХВАЛНИЦУ ГО СТАРИ ГРАД

На свечаној академији Спортског савеза Београда, која је одржана 26. децембра у Скупштини града додељена су признања за допринос спорту истакнутим појединцима и установама у овој години.

Захвалницу ГО Стари град примио је Петар Бојовић, члан Већа, у присутву Радослава Новаковића, помоћника директора ЈП СРПЦ “Милан Гале Мушкатировић”.

Спортски савез је на тај начин обележио завршетак резултатски успешне године за београдски спорт„ који су ојачали и вратили спортски дух Београду“, истакао је генерални секретар Зоран Јовановић.

Додели плакета присуствовале су и бројне угледне званице из спортског, друштвено политичког и привредног живота града.

Плакете су уручене Скупштини града Београда, Секретаријату за спорт и омладину Београда, Министарству омладине и спорта Србије, Спортском савезу Србије, Олимпијском комитету Србије и Привредној комори Београда за сарадњу и подршку програмима и акцијама Спортског савеза Београда.
Захвалнице су, поред Градске општине Стари град, добили и Факутлтет за спорт и физико васпитање, Градско јавно правобранилаштво, Градски центар за физичку културу „Стари Диф“ и Радио телевизији „Студио Б“.

Спортски савез Београда окупља 64 градска гранска спортска савеза, десет градских спортских удружења, 17 општинских спортских савеза и 12 спортских друштава у којима је учлањено око 80.000 спортиста и спортисткиња.