ПРЕЗЕНТАЦИЈА ГО СТАРИ ГРАД НА SERBIA OPEN-У

На тениском турниру Serbia open који се одржава на тениским теренима СРПЦ „ Милан Гале Мушкатировић“, ГО Стари град представила је на свом штанду социјално – хуманитарни модел помоћи старим суграђанима којима је покренула у сарадњи у акцији „ За достојанствен живот“ са партнерима НВО „Сусрет“, АЖЦ и „Асистел“.

-Грађанима смо делили флајере и пропагадни материјал“, рекао је Ристо Рацо,члан Општинског веће ГО Стари град и додао да ће се сваког дана док траје турнир представити по једно удружење са општине.

Спортски савез Стари град у среду 5. маја у 14 часова, у оквиру тениског турнира „Serbia open 2010“ на штанду бр. 5 Градске општине Стари град, одржаће презентацију спортова. Биће то видео записи са такмичења и промоција свих аматерских клубова, чланова Савеза спортова „Стари град“. Тако ће се представити: рафтинг, корбол, ауто-мото, стреличарство, џудо, роњење на дах….

У општинском штанду у промо селу сваки дан одржавају се презентације. Тако ће се у четвртак 6. маја представити техничка школа Дрво арт са изложбом радова ученика. Дом здравља Стари град представиће 7. маја wellness програм, док ће се 8. маја представити Канцеларија за младе Општине Стари град. Протеклог викенда већ се представио Црвени крст старог града.

Сваки посетилац штанда Општине Стари град добија поклон.