ПОМОЋ ЗА КРУПАЊ, ЉУБОВИЈУ И МАЛИ ЗВОРНИК

Општина Стари град упутила је данас конзервисану храну, флаширану воду и санитарно – хигијенске пакете у Крупањ, Мали Зворник и Љубовију. Помоћ коју Старограђани несебично и свакодневно доносе, спремно дочекују млади волонтери који помажу да се разврста, упакује и утовари у транспортна возила. Студенти, ђаци и средњошколци, њих преко педесет, поручује да ће радити и помагати угрожене у поплавама док год буде потребно.

Прикупљање помоћи се наставља. Потребне су флаширана вода, конзервирана храна, опрема за бебе (храна, пелене, флашице), као и хигијенско-санитарни производи.

Помоћ се и даље можете донети у хол Градске општине Стари град, Македонска 42, од 00 до 24 сата.

Општина Стари град је од почетка ванредне ситуације помогла настадалом становништву у Лајковцу, Параћину, Ужицу, Пожеги, Убу, Бајиној Башти, Трстенику, Петровцу, Свилајнцу, Сремској Митровици, Смедеревској Паланци, Крупњу, Малом Зворнику и Љубовији, колективним центрима у Београду, и београдским општинама Обреновац, Лазаревац, Палилула и Чукарица. Такође, Полицијској станици Стари град, ангажованој на евакуацији становника Обреновца обезбеђено је 34 пара гумених чизама.

Неопходне информације можете добити на телефон општине Стари град 3220-721.