ФЕСТИВАЛ „УМЕТНОСТ И ЉУДСКА ПРАВА“ – ОД 23. ДО 28. ОКТОБРА

ДАХ Театар у сарадњи са партнерским организацијама реализује први фестивал „Уметност и људска права’’ у Србији, од 23. до 28. октобра.

Фестивал је замишљен је као платформа за покретање и представљање идеја и концепта које у први план стављају и повезују уметност и људска права, залажу се за поштовање људских права и изградњу мира у региону као и развој те идеје у Србији.

Посетиоци ће током фестивала моћи да уживају у програмукоји чине перформанси, представе, концерти, уметничке инсталације, радионице, дебате и сусрети, разговори уметника, активиста и публике, конференција, као и премијера представе ДАХ Театра о дечијим правима „За твоје добро“.

Програм ће се одржавати уживо на неколико локација у Београду: Установа културе Градске општине „Стари град“, ЦЗКД, Мало позориште „Душко Радовић“, Кућа људских права и Задужбина Илије М.Коларца, уз придржавање свих здравствених мера и дозвољеног броја окупљања.

На Фестивалу ће се приказати и истаћи изванредан рад и постигнућа уметника из Србије и гостију из Бразила, а други инострани гости ће се прикључити преко онлајн платформи за конференцију и дискусије.

У оквиру фестивала ће се представити низ догађаја који су бесплатни, осим концерта  у Задужбини Илије М.Коларца.

Због ограниченог броја места, организатори моле све заинтересоване посетиоце да потврде своје учешће путем мејла, најмање дан раније, на office@dahteatarcentar.com.

Детаљније о фестивалу можете видети ОВДЕ 

Програм фестивала