АКЦИЈА ДОБРОВОЉНОГ ДАВАЊА КРВИ У ОПШТИНИ СТАРИ ГРАД

Волонтерски сервис Градске општине Стари град, у сарадњи са Институтом за трансфузију крви и Црвеним крстом „Стари град“, организује у понедељак, 26. септембра редовну акцију добровољног давања крви у великој општинској сали, Македонска 42, у времену од 10 до 15 часова.

Волонтери позивају Старограђане да заједно са комшијама, пријатељима и рођацима дођу и покажу своју хуманост на делу, посебно јер је током јесени и зиме драгоцена течност најпотребнија.

Градска општина Стари град и њени волонтери су поносни на све Старограђане који су учешћем у досадашњим акцијама спасли и сачували многе људске животе. У знак захвалности за исказану хуманост за сваког добровољног даваоца крви који у понедељак дође у велику општинску салу обезбеђене су карте за пливање на затвореном базену популаног спортског центра „Милан Гале Мушкатировић“.

Акције добровољног давања „драгоцене течности, која живот значи”, а које Волонтерски сервис наше општине у сарадњи са Институтом за трансфузију крви и Црвеним крстом „Стари град“, организује више од четири године, одржавају се редовно, сваког последњег понедељка у месецу.