ВЛАСТ КОЈУ РЕПРЕЗЕНТУЈЕ ЗАМЕНИК ГРАДОНАЧЕЛНИКА ГОРАН ВЕСИЋ ЈЕ КОРУМПИРАНА, БАХАТА И НЕСТРУЧНА

Преносимо изјаву председника Градске општине Стари град Марка Бастаћа поводом учесталих увреда на његов рачун од стране заменика градоначелника Горана Весић.

„Када ме Весић Горан вређа само зато што имам другачији став од њега, то је доказ његовог примитивизма. Када заменик градоначелника тако вређа шефа најбројније опозиционе одборничке групе и председника централне градске општине он креира ненормалну атмосферу у друштву. Не ради се овде о било каквој реакцији, реч је о кампањи која лажима и „тешким речима“ покушава да прикрије колико је власт коју репрезентује Весић Горан корумпирана, бахата и нестручна.

Корумипирани су јер праве пасарелу преко пруге коју су пре тога укинули. Тај бесмислени пројекат кошта Београђане 2 милиона евра. Али то није све, за улепшавање пасареле предвидели су склулптуру коју је финансирао Мирослав Мишковић. На питање да ли тај аранжман укључује и толерисање изградње хотела без ваљаних дозвола у Чика Љубиној улици, при којој је један радник погинуо, а један теже повређен, Весић Горан као и надлежно министарство ћуте. То вам је корупционашки закон омерте.

Бахати су јер купују десетине службених аутомобила за потребе својих шефова и шефцица, а нису у стању да обезбеде редовну испоруку оброка за децу у вртићима на Старом граду.

Да су нестручни доказали су када су све радове на реконструкцији улица започели без јасних планова и одједном, што је довело до саобраћајног колапса, па грађани у превозу месечно губе два радна дана.

Весић Горан, потпарол сваког лудила, увредама, претњама и хистеријом не може од грађана да сакрије размере штете коју прави и не може мене да спречи да се борим против система који је у служби повлашћених. И зато је мало нервозан.”