ПОЛИЦАЈЦИ МЕСЕЦА ЈУЛА, АВГУСТА И СЕПТЕМБРА 2013.

Председник Градске општине Стари град Дејан Ковачевић, данас је наградио најбоље полицајце, речне полицајце и ватрогасце за јул, август и септембар 2013. године.

Новчану награду у висини од 5.000 динара добили су, за јул 2013. полицајци из Полицијске станице Стари град: Александар Поповић, Иван Марковић и Наташа Благотић, Тихомир Нинчетовић припадник Речне полиције и ватрогасац Миодраг Бојић.

Признање “Полицајац месеца” за август месец добили су Александар Крстић, Душица Кијановић и Стефан Миљковић из Полицијске станице „Стари град”, Душка Павловић из „Речне полиције“ и ватрогасац Иван Шпињо.

У септембру 2013. најбољи су били: Бобан Стојановић, Борисав Срнић и Жељко Димитрић (ОУП Стари град), Саша Пејановић (речна полиција), као и Драган Јеремић (ватрогасна бригада).

Општина Стари град традиционално, већ дванаесту годину за редом, награђује најуспешније полицајце, речне полицајце, као и ватрогасце са своје територије. Током протеклих година, општинску награду добило је више стотина полицајаца, који су се посебно истакли на очувању јавног реда и мира, имовине и безбедности грађана Старог града.