ПОКЛОНИМО ШКОЛСКИ ПРИБОР И СЛАТКИШЕ ЗА ДЕЦУ „СВРАТИШТА”

Волонтерски сервис Старог града организује хуманитарну акцију за децу без родитељског старања о којoj брине „Свратиште”.

Позивамо све хумане Старограђане, људе добре воље и племенитог срца, да од 6. до 20. септембра помогну нашу заједничку акцију и поклоне школски прибор и слаткише онима којма је сада то најпотребније.

Волонтери Старог града, широм отворених врата своје канцеларије у општинској згради (улаз из Нушићеве), очекују ваше поклоне, сваког радног дана од 10 до 15 часова.

Позивамо вас да, као и много пута до сад када је то било потребно, покажемо да наш Стари град има велико срце и да мисли на децу која немају оне који могу да им купе потребне ствари за почетак школске године.

Замолили бисмо вас, поручују несебични волонтери централне градске општине, да слаткиши буду у оригиналној амбалажи и паковању. Они ће прикупљене донације добре воље – све слаткише и школски прибор упаковати и уместо вас однети деци у „Свратиште”.

Све потребне информације, можете те добити на телефонски број 33-00-509, путем мејла volonterskiservis@starigrad.org.rs или лично, доласком у седиште Волонтерског сервиса Стари град, који се налази у згради ГО Стари град, Македонска 42, напомињемо да је улаз из Нушићеве улице.