ПОЧЕО ЈУНИОР ФЕСТ НА СТАРОМ ГРАДУ

У свечаној сали општине Стари град 5. марта је, првом у низу представа за децу, отворен Јуниор фест – први позоришни фестивал на Старом граду за децу узраста од 4 до 12 година. Општина Стари град за своје најмлађе суграђане организоваће сваке суботе на истом месту овакав вид интерактивних и едукативних представа

– Јуниор фест је још једна акција у низу коју општина Стари град организује за најмлађе. Интерактивни рад подстиче активну размену знања код деце и веома нам је драго да наша општина може да и на овакав начин младим Старограђанима пружи добро место за игру и уживање – рекао је Марко Бастаћ из општине Стари град и додао да позива родитеље да резервишу места за своју децу на наредним представама, како би на квалитетан начин, заједно са својом децом провели викенд.

Јуниор фест је отворила представа „Чаробне речи“. Током тридесет минута колико представа траје, циљ је да се деца забаве и науче четири чаробне речи – молим те, волим те, извините и изволите.

Брига о најмлађима за општину Стари град представља приорите, што доказују и бројне акције, почев од поклон честитки за бебе, преко акција подршке првацима основних школа и нетбук рачунарима на поклон трећацима, до награда младим талентима, вуковцима и ђацима генерације. Поред тога, општина значајно улаже средства у обнављање школских и предшколских установа.

Општина Стари град још једном позива родитеље и децу да се прикључе Јуниор фесту. Како бисте осигурали своје место на овој манифестацији, пријавите се на телефон Контакт центра 785-2-999.