НАЈЛЕПШИ НОВОГОДИШЊИ И БОЖИЋНИ ИЗЛОЗИ

Спој модерног и традиционалног

У Кући Ђуре Јакшића у Скадарлији у организацији Савета за екологију општине Стари град одржано је 16. по реду проглашење најлепших божићних и новогодишњих излога.
Током децембра и јануара а на основу ситуације на терену и претходно утврђених критеријума жири Савета је одлучио да познату «штрафту» стави ван конкуренције, док је излоге продавница «Fashion company», a нарочито излог продавнице « RIPLAY STORE» у Кнез Михаиловој 33 оцени ван конкуренције. Такође, жири је одлучио да ван конкуренције прогласи аранжера Јасмину Вићентијевић- Ковачевић због изузетне креативности и успешног уређења у најелитнијем делу Старог града. У знак признања госпођи Ковачевић су додељени диплома, статуета џивџана и пригодна награда.
Прво место за најлепше уређени божићни излог изабрана је «Цвећара Кала « у Улици Краљице Наталије 23 а. С обзиром да су сви аранжери били сви запослени, од Савета за екологију добили су диплому, статуету џивџана и пригодну новчану награду.
Друго место освојио је излог «ЕУРОМОДЕ» у Улици Змаја од Ноћаја 12. Аранжер Миодраг Михајловић добио је признање, статуету џивџана и новчану награду, док је треће место освојио излог предузећа «ANAM MIMICO». Аранжер Мирјана Крцуновић такође је добила признање, статуету џивџана и новчану награду.
Прво место у конкуренцији за најлепши новогодишњи излог освојио је излог
« Модни салон Тамаре Радивојевић» у Улици Страхињића бана 59. Аранжер Тамара Радивојевић је добила диплому, статуету џивџана и новчану награду. Друго место освојио је излог продавнице «REVUE DOO – NEUHAUS» у Дечанској 9. Марини Милошевић, аранжеру излога Савет за екологију доделио је признање, статуету џивџана и новчану награду док је треће место у конкуренцији за најлепши новогодишњи излог, освојила продавница «ТОММY HILFIGER» у Улици Краља Петра 30. Аранжер Арап Фарук добио је признање, статуету џивџана и новчану награду.