НАЈЛЕПШИ НОВОГОДИШЊИ И БОЖИЋНИ ИЗЛОЗИ

У петак 25. јануара у кући Ђуре Јакшића у Скадарлији одржано је проглашење најлепшег новогодишњег и божићњег излога на општини Стари град. Савет за екологију и еколошка радионица „Олага Познатов“, осим програма и акција које спроводи на очувању животне околине, последњих 16 година бави се и естетским изгледом општине. Тако сваке године за време новогодишњих, божићних, ускршњих празника, али и за општинску славу Цвети, Савет за екологију проглашава најлепше излоге на нашој општини.
Награђене аранжере, чланове Савета и остале госте у кући Ђуре Јакшића поздравила је председница Савета за екологију Драгана Тепшић и председница општине Мирјана Божидаревић.

„Овим акцијама желимо да наша општина буде лепа, али и да подстакнемо младе људе да све више учествују у оваквим лепим и корисним акцијама“, рекла је председница општине Мирјана Божидаревић.

У категорији најлепши божићни излог треће место освојио је излог продавнице „ST.GEORGE“, Бранкова 15 (аранжер Никола Стецки), друго место припало је излогу фризерског салона „ЗОА“ – у Улици Џорџа Вашингтона 40 власнице Зоране Трбојевић, док је прво место освојио излог продавнице „БЕБА КИДС“ у Краља Милана 9 (аранжер Андријана Станковић).

Треће место у конкуренцији за најлепши новогодишњи излог припало је излогу модне куће „БАЛАШЕВИЋ“ у Дечанској 13, (аранжер Биљана Радовановић), друго место освојио је излог продавнице „СТЕП ЛЕНД“ у Кнез Михаиловој 48, (аранжер Бранислава Станковић), док је прво место освојио излог „ Cesare Paciotti“, Кнез Михаилова 30 (аранжер Јасмина Вићентијевић – Ковачевић).

Сви аранжери добили су признања, статуете џивџана и пригодне новчане награде.