„КАЗАБЛАНКА“ ОТВАРА СЕНИОР ФЕСТ

Градска општина Стари град наставља са организацијом различитих бесплатних садржаја за своје најстарије суграђане, па ће тако од 6. децембра 2015. године, али и сваке наредне недеље, бити организоване бесплатне филмске пројекције – СЕНИОР ФЕСТ. Пројекције ће се одржавати у свечаној сали општине Стари град са почетком у 17 сати.

– Већ дуги низ година водимо бригу о нашим пензионерима, организујући различите бесплатне садржаје у којима они радо учествују. Током јесени организовали смо излете, а омогућили смо и термине за јогу и пливање. Верујем да ће СЕНИОР ФЕСТ бити веома посећен и да ће наши суграђани уживати у филмовима које смо посебно припремили за њих – рекао је Марко Бастаћ из општине Стари град.

На репреторау СЕНИОР ФЕСТ-а наћи ће се филмски класици, а први у низу филмова који ће бити приказан је чувена америчка ратна романса из 1942. године „Казабланка“.

Сви заинтересовани пензионери са Старог града могу да се пријаве позивом на број 011/785 2 999, сваког радног дана од 8 до 15 сати, и да најаве своје присуство на пројекцијама.