ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА ЗА ДЕЦУ ИЗ ЗВЕЧАНСКЕ

Хуманитарна акција за децу из Звечанске под називом „Риге од Фере – Улица Моде“, коју су покренули грађани Старог града у оквиру општинског програма „Наша иницијатива“, одржаће се у Заводу за културни развитак (Риге од Фере 4) у суботу, 13. марта, од 13 до 17 сати.

У акцији учествују деца из Дома за незбринуту децу из Звечанске и шест радњи, модних брендова из улице Риге од Фере: СЗР „Must Have“, „Bgd Workshop“, „Individual“, Бутик „Cherry“, Бутик „Yes London“ и „ST Kosulje“.

Као једна од промотивних активности којом се улица Риге од Фере промовише као „Улица моде“ и место за добру куповину, организује се и интерактивна ликовна радионице у којој учествују незбринута деца. Она ће нацртати своје цртеже који ће бити одштампани на кошуљама а које ће се грађанима понудити на продају. Комплетан приход од продаје уникатних кошуља намењен је Дому за незбринуту децу из Звечанске.

Ово је први у низу програма у оквиру хуманитарне акције „Риге од Фере – Улица Моде“ чији је покровитељ Градска општина Стари град.

Позивамо вас да дођете, испратите овај догађај и учествујете у креирању ове јединствене продавнице маште и тиме помогнете Дом за незбринуту децу у Звечанској.