ДОСТАВЉЕНО РЕШЕЊЕ О УКЛАЊАЊУ БАШТЕ „РУСКОГ ЦАРА“

Одељење за комуналне послове и комуналну инспекцију општине Стари град, наставља интензивне активности како би се уклонила нелегално постављена летња башта кафе посластичарнице „Руски цар“. Тако је решење о уклањању ове летње баште достављено Јелици Бребановић, пуномоћнику фирме „Casino R.C“ Д.О.О. (у чијем саставу је „Руски цар“).
После извршене контроле овог објекта, комунални инспектори су констатовали да по наведеном решењу није уклоњена летња башта. Након тога је урађен закључак о дозволи извршења којим се дозвољава уклањање летње баште. Остављен је позив пуномоћнику да данас – 6. септембра дође у општинске просторије и да преузме овај Закључак о дозволи извршења. Пуномоћник није то учинио до 13,30, тако да ће му се овај документ током дана доставити на адресу адвокатске канцеларије. По достави, заказаће се датум извршења – уклањања летње баште „Руског цара“.
Комунална инспекција општине Стари град апелује на извршеника да сам уклони своју летњу башту, како би избегао и плаћање трошкова принудног уклањања.