БУДИ ГЛАСАН, БУДИ ЈАСАН, НАПРАВИ РАЗЛИКУ!

Канцеларија за младе Стари град и Школа реторике и јавног наступа позивају младе од 18 до 30 година, који студирају или су завршили студије, да се пријаве за Уводни курс реторике и јавног наступа.

Како се изборити са тремом, како избећи блокаду приликом излагања, који је значај исправне гестикулације, шта су реторски шумови и поштапалице и како их отклонити, шта чини добар говор и шта карактерише доброг говорника тему су о којима ће бити речи током четири сусрета на Уводном курсу реторике и јавног наступа.

Принцип радионичарског рада налаже да сваки полазник активно учествује у раду. Поред вежби презентацијских вештина и вежби ослобађања од треме, полазници ће се сусрести и са припремом и излагањем импровизованог говора и говора на задату и слободну тему.

Курс ће се одржати у просторијама УК Пароброд (2 недеље /4 двочаса).

Радионицу води едукатор Школе реторике и јавног наступа Радован Перовић. Знања из области реторике и беседништва стицао је на Правном факултету и Факултету политичких наука. Говори: Прво место у категорији „Слободна тема” на XИX такмичењу у беседништву студената Правног факултета Универзитета у Београду; Прво место у категорији „Ауторска беседа” на XXИИ фестивалу беседништва „Сирмиум луx верби”; Треће место у категорији „Ауторска беседа” на XXИИИ фестивалу беседништва „Сирмиум луx верби”. Носилац венца беседништва.

Школа реторике и јавног наступа функционише као тренинг сектор Центра за јавни говор. Мисија школе је да свим људима приближи вредности квалитетног говора и омогући едукацију за успешан јавни наступ, а нарочито онима чије професије подразумевају владање техникама јавног наступа.

Пријаве трају до 31.10.2016. и врше се путем пријавног формулара. Све додатне информације можете добити на телефон 3300-662 или 785-2-999

Формулар за пријаву можете преузети на www.kzm.starigrad.org.rs