БИЦИКЛИСТИЧКА МАНИФЕСТАЦИЈА „SKYLINE GRANFONDO” ПРВИ ПУТ У БЕОГРАДУ

Београд ће 1. октобра, по први пут, бити домаћин „SKYLINE GRANFONDO” („Велике Вожње”) бициклистичке манифестације, која ће окупити преко 500 учесника из различитих крајева света.

Бициклистичка федерација Италије, која је колевка ове манифестације у раним седамдесетим годинама прошлог века, дефинише „Гранфондо” као комбинацију групне вожње, трке и бициклистичке туре, различитих дужина.

„Велика Вожња” подразумева: Fun race (Трка задовољства), дужине 4 километра, која је намењена свим љубитељима бициклизма, Mediofondo трку, руте од 75 километара, као и Granfondo трку, са рутом у дужини од 126 километари.

„SKYLINE GRANFONDO” је скројена за свакога. Било да је искусан возач који жели да помери своје границе или новајлија у свету бициклизма који прати свој темпо, свакоме пружа стазу по мери и право друштво за вожњу. Бициклизам важан део наше будућности и зато су за све који се пријаве за учешће на „SKYLINE GRANFONDO” припремили и пригодне поклоне, поручују организатори београдске манифестације.

Старограђани, љубитељи бициклизма могу се пријавити за учешће у манифестацији, и добити све потребне инфомације на званичном сајту „SKYLINE GRANFONDO” www.granfondobelgrade.rs

„Велика Вожња” је у протеклих 50-так година доживела невероватну популарност у Европи и проширила се широм света.

Ова трка, која је уједно и идеална прилика да се наш главни град промовише као препознатљива туристичка дестинација, одржава се уз подршку града Београда.